Oplossingen

MFP Kiosk

Onze kiosk staat garant voor een moeiteloze printervaring, waardoor het printen, kopiëren en scannen van documenten een fluitje van een cent wordt op multifunctionele printers (MFP’s). Deze innovatieve selfservice-oplossing biedt een reeks aan voordelen voor organisaties, bibliotheken en universiteiten die streven naar handige print-, kopieer- en scandiensten.

Belangrijkste Kenmerken:

Gebruiksvriendelijke interface:
De MFP Kiosk is ontworpen met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor gebruikers eenvoudig en snel toegang hebben tot print-, kopieer- en scandiensten.

Aanpasbare opties:
Pas de kiosk aan naar de specifieke behoeften van uw organisatie. Stel printopties in, beheer toegangsrechten en bied aanvullende functionaliteiten aan, zoals kleurselectie en dubbelzijdig afdrukken.

Geavanceerde beveiligingsfuncties:
Beveiliging staat voorop. Met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gebruikersauthenticatie en versleutelde overdracht van documenten, zorgt de MFP Kiosk voor een veilige printomgeving.

Efficiënte workflow:
Vereenvoudig uw workflow met een geïntegreerde selfservice-oplossing. Gebruikers kunnen documenten gemakkelijk afdrukken, kopiëren of scannen zonder tussenkomst van personeel, wat resulteert in een efficiënter gebruik van middelen.

Brede inzetbaarheid:
Of het nu gaat om een kantooromgeving, bibliotheek of universiteit, de MFP Kiosk past zich aan verschillende omgevingen aan en biedt overal een naadloze selfservice-ervaring.

 

Waarom Kiezen Voor Onze MFP Kiosk?

Verbeterde toegankelijkheid:
Maak printen, kopiëren en scannen toegankelijk voor iedereen binnen uw organisatie met een eenvoudige en duidelijke interface.

Kostenbesparing:
Verminder de werklast van uw personeel en bespaar op operationele kosten door te kiezen voor de zelfbedieningsmogelijkheden van de MFP Kiosk.

Gebruiksgemak:
Minimaliseer de leercurve met een intuïtieve interface en verminder de noodzaak voor uitgebreide training van gebruikers.

Veiligheid voorop:
Garandeer de veiligheid van gevoelige informatie met geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor uw organisatie voldoet aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging.

Maak het printen, kopiëren en scannen eenvoudig en efficiënt met onze MFP Kiosk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze innovatieve selfservice-oplossing de printervaring binnen uw organisatie transformeert.

Andere oplossingen

Real-time Feedback

Ontdek de perfecte oplossing om feedback van klanten in real-time te verzamelen en zet de deur open naar continue verbetering binnen uw bedrijf.

Cloud based afdrukbeheer software

Ontdek de kracht van eenvoudig en effectief afdrukbeheer met onze cloud based software.

Scanners

Afbeeldingen, tekstdocumenten en andere fysieke materialen omzetten in digitale formaten.
Scroll to Top