Oplossingen

Web-based managed print tool​

Ontdek de kracht van onze web-based (SaaS) Managed Print tool, speciaal ontworpen om het beheer van rapportage, verbruiksartikelen bestellen, storingsbeheer en het verzamelen van meterstanden voor al uw MPS-contracten ongelooflijk eenvoudig te maken.

Belangrijkste Kenmerken:

 

Eenvoudige rapportage:
Dankzij continue monitoring en geautomatiseerde rapporten krijgt u direct inzicht in uw printomgeving. Hierdoor wordt niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar wordt ook eenvoudige facturering aan klanten mogelijk.

Bestellingen van verbruiksartikelen:
Beheer eenvoudig uw verbruiksartikelen met onze tool. Plaats bestellingen op basis van real-time verbruiksgegevens, waardoor u nooit zonder essentiële benodigdheden komt te zitten.

Storingsbeheer:
Minimaliseer downtime met effectief storingsbeheer. Ontvang direct meldingen van eventuele problemen en neem proactief maatregelen om onderbrekingen te verminderen.

Tellerstanden verzamelen:
Vereenvoudig het verzamelen van meterstanden voor al uw MPS-contracten. Onze tool automatiseert dit proces, waardoor handmatige registratie tot het verleden behoort.

Proactief storingsbeheer:
Voorkom downtime met proactief storingsbeheer en ontvang direct meldingen van potentiële problemen.

Optimaliseer uw printomgeving en vereenvoudig uw printbeheer met onze krachtige web-based Managed Print Tool. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van geavanceerd printbeheer.

Andere oplossingen

Veilige elektronische documentoverdrachten

Het veilig overdragen van elektronische documenten is cruciaal voor bedrijven die waarde hechten aan vertrouwelijkheid.

AI-scannen en data-extractie

Slim documentbeheer met moderne AI-scantechnologieën met onze aanpasbare scantools, speciaal ontworpen voor echte professionals.

Real-time Feedback

Ontdek de perfecte oplossing om feedback van klanten in real-time te verzamelen en zet de deur open naar continue verbetering binnen uw bedrijf.
Scroll to Top