Diensten

Duurzame printoplossingen

Verminder CO2-uitstoot tot wel 83%.

Tot wel 94% minder energieverbruik.

Verlaag uw operationele kosten tot wel 60%.

Betaal alleen voor wat u afdrukt

Op afstand storingen analyseren. 30% van de storingen wordt opgelost zonder dat er iemand ter plaatse hoeft te komen.

4 uur reactietijd van een technicus. 98% reparaties in één keer opgelost.

Automatisch inktaanvulling en gratis recycling van inktverpakkingen

Uw duurzame printreis

Smart Office Center voert een gratis printaudit uit, wat resulteert in een grondig inzicht in de printgedragingen, documenten workflow en operationele kosten van uw organisatie. We zullen u ook voorzien van een uitgebreid duurzaamheidsrapport waarin we een vergelijking maken tussen uw huidige printers en de Heat Free-alternatieven van Epson. Waarbij we u laten zien wat de milieueffecten zijn van uw huidige oplossing en de verbeteringen die worden gerealiseerd door over te stappen op Heat Free. Eén van onze duurzame printexperts zal dan een op maat gemaakte Epson Heat Free-oplossing ontwerpen die speciaal voor u is gemaakt. Waarbij een lijst van aanbevelingen wordt geleverd om uw printomgeving te optimaliseren, wat zowel milieutechnische als financiële voordelen oplevert.

Wat volgt er?

Zodra u hebt besloten om met Smart Office Center uw duurzame printreis te beginnen, verzorgt ons expertteam een naadloze overgang door de innovatieve Heat-Free technologie te implementeren die uw ecologische voetafdruk vermindert, de efficiëntie van uw bedrijf verhoogt, de beveiliging verbetert en u geld bespaart.

We stoppen daar niet!

Nadat uw oplossing is geïmplementeerd, zorgen wij ervoor dat deze soepel blijft werken. Met behulp van onze op maat gemaakte automatische software voor extern beheer kunnen wij onze technologieën bewaken, eventuele storingen vroegtijdig signaleren en proactieve on-site en externe ondersteuning bieden, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf zonder downtime. We zullen uw oplossing regelmatig monitoren en beoordelen, en een routekaart opstellen voor uw reis naar een duurzamere printtoekomst.

CO2- en elektriciteitscalculator

Tot 10% van al het energieverbruik en de C02-uitstoot op kantoor wordt veroorzaakt door printen. Ontdek hoeveel u met de overstap van laserprinters naar de zakelijke inkjetprinters van Epson kunt besparen, zowel qua kosten als impact op het milieu.

Optimalisatierapport

Naast Epson bieden we een gratis milieu-impactanalyse aan die organisaties helpt inzicht te krijgen in hun afdrukgerelateerd energieverbruik, CO2-emissies en plastic afval. Dit is een erg handig hulpmiddel voor bedrijven die duurzaamheidsdoelstellingen hebben en een beter inzicht willen hebben in de impact die hun drukwerk heeft op het bereiken van die doelstellingen.

Koop of lease

Koop een printer of Multifunctional

Niet iedereen is op zoek naar een Managed Print Solution en bij Smart Office Center begrijpen we dat. We hebben ook een breed scala aan Epson Heat Free Printers & multifunctionals. Of je deze nu volledig wilt kopen of leasen, we helpen je graag verder. Je kunt ook direct bij ons de inkt en toners kopen.

Waarom de goedkoopste niet altijd de beste is?

De goedkoopste printer die je online vindt, lijkt misschien een geweldige optie voor je bedrijf, maar zodra je rekening houdt met de kosten van tonercartridges en andere verbruiksartikelen die nodig zijn voor deze apparaten, kun je tot wel 14 cent per geprinte pagina betalen en dan creëer je al snel een schijneconomie.

Al onze Epson Printers en multifunctionals zijn zakelijke kwaliteitsproducten en niet verkrijgbaar op de consumentenmarkt. Ze werken opmerkelijk kostenbesparend en het apparaat zelf zal ook geen fortuin kosten. Niet alleen zal je TCO aanzienlijk dalen, maar ook je energieverbruik (tot 84%), CO2-uitstoot en afval. Bedenk je eens dat je tot 12 keer meer afdrukken krijgt uit één Epson-inktpakket als uit een standaard tonercartridge. Dat betekent minder uitstoot en plastic afval in de volledige supplychain.

Neem nu contact met ons op om een offerte te krijgen voor de Epson Printer of multifunctional van uw keuze.

Scroll to Top