Over ons

Ons verhaal

Wij zijn trots om u kennis te laten maken met de onderscheidende propositie van Epson Heat-Free Technology. Epson heeft haar reputatie als toonaangevende fabrikant van printproducten verdiend door haar focus op innovatie. Met PrecisionCore-printkoppen voor hogere printsnelheden en EcoTank-technologie voor lagere inktverbruikskosten, biedt Epson haar klanten uitstekende printkwaliteit en efficiëntie. Daarnaast ligt de focus op duurzaamheid, met producten die energiezuinig zijn en milieuvriendelijke verbruiksartikelen, zoals gerecyclede inktpatronen. Maar dat is niet alles! Smart Office Center biedt ook een breed scala aan producten en diensten van: inkjetprinters  tot grootformaatprinters en professionele printdiensten tot software gerelateerde producten om u te helpen met uw documentstromen. Het bedrijf heeft oplossingen voor alle marktsegmenten.

Smart Office Center is er trots op om deze innovatieve, duurzame en uitgebreide productlijn aan te bieden. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit, uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Wij zijn in staat om ons te onderscheiden van onze concurrenten en u waarde te bieden die u nergens anders kunt vinden.

Ontdek vandaag nog wat Smart Office Center voor u te bieden heeft.

Onze ervaring

Smart Office Center is een organisatie met meer dan 40 jaar unieke ervaring in de printer branche. Smart Office Center is opgericht met de intentie om de beheerde printindustrie te revolutioneren door onze klanten meer duurzame manieren van printen aan te bieden.
Onze samenwerking met Epson stelt ons in staat om de meest milieuvriendelijke printoplossingen op de markt te brengen. Honderden klanten hebben zich al aangesloten bij de Epson Heat Free-revolutie en verminderen de impact van hun printen op het milieu.

Bent u de volgende?

De milieukeuze

Smart Office Center is de partner op het gebied van duurzame beheerde printoplossingen. In samenwerking met onze partners Epson en PrintReleaf streven wij ernaar de milieueffecten van printen drastisch te verminderen. De implementatie van Epson Heat Free-printtechnologie vermindert de CO2-uitstoot en energieverbruik van printomgevingen op de werkplek tot wel 83%. PrintReleaf is een initiatief dat bomen plant in mondiale herbebossingsprojecten op basis van de printvolumes van onze klanten. Samenwerken met deze geweldige partners betekent dat we goed op weg zijn naar ons doel om het printen op de werkplek koolstofneutraal te maken.

Ons team

Het hele team van Smart Office Center wordt gedreven door onze klantgerichte ervaring.
Smart Office Center heeft partnerschappen opgezet van de hoogste certificeringen met toonaangevende, wereldwijde technologieleveranciers, waaronder Epson, die duurzame beheerde print-, beheerde document- en IT-diensten implementeren in tal van organisaties in zowel de private als de publieke sector. Maar ook met organisaties zoals Papercut, Kofax, Umango, Kuario en meer.

Hoe kunnen we u helpen?

Onze nummer één prioriteit.

Bij Smart Office Center zijn onze klanten onze nummer één prioriteit en krijgen een kosteloze marktanalyse aangeboden. Of het nu gaat om onze lease- en contractanalyse om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt voor uw huidige oplossing. Of door het creëren van een op maat gemaakte duurzame beheerde printoplossing, te beginnen met een gratis printaudit. Een overstap naar Smart Office Center en Epson Heat Free-technologie is de enige manier om aan uw doelstellingen op het gebied van duurzaam printen te kunnen voldoen en natuurlijk voor een groenere toekomst.

Onze hoogste prioriteit.

Helpdesk en team

Zodra een oplossing is geïnstalleerd, stelt de Epson Remote Services ons in staat om de apparatuur van onze klanten te monitoren, te onderhouden, potentiële fouten op te sporen en op te lossen voordat ze downtime veroorzaken voor organisaties. Mocht verdere ondersteuning nodig zijn, dan staat onze helpdesk en team van engineers klaar om dezelfde dag nog ondersteuning op afstand en ter plaatse te bieden.

Scroll to Top