Oplossingen

Cloud based afdrukbeheer software

Ontdek de kracht van eenvoudig en effectief afdrukbeheer met onze cloud based software. Bij Smart Office Center begrijpen we de behoefte aan een veilige en flexibele afdrukoplossing, en daarom hebben we een geïntegreerde software ontwikkeld die afdrukken, kopieën en scans moeiteloos volgt en beheert in de cloud.

Waarom kiezen voor onze cloud based software?

Volledige integratie in de cloud: Onze software is ontworpen met een cloud benadering, waardoor je profiteert van naadloze integratie in de cloud. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw afdrukbeheer, wat de flexibiliteit van jouw bedrijfsprocessen aanzienlijk vergroot.

Veiligheid op de voorgrond: Wij begrijpen het belang van veiligheid bij het beheren van afdrukken en scans. Onze software is gebouwd met geavanceerde beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsinformatie te allen tijde beschermd is.

Eenvoudige en krachtige functionaliteiten: Of je nu één printer beheert of een netwerk van printers hebt, onze software biedt eenvoudige en krachtige functionaliteiten om jouw afdrukbeheer te optimaliseren. Van het volgen van afdrukken tot het beheren van kopieën en scans, alles is binnen handbereik.

Flexibiliteit voor bedrijven van alle groottes: Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, onze software is schaalbaar en past zich aan, aan de behoeften van jouw bedrijf. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die streven naar groei en efficiëntie.

Verbeter de manier waarop jouw bedrijf afdrukken beheert met onze cloud afdrukbeheersoftware. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met een veilige, flexibele en geïntegreerde oplossing voor afdrukbeheer.

Andere oplossingen

Veilige elektronische documentoverdrachten

Het veilig overdragen van elektronische documenten is cruciaal voor bedrijven die waarde hechten aan vertrouwelijkheid.

AI-scannen en data-extractie

Slim documentbeheer met moderne AI-scantechnologieën met onze aanpasbare scantools, speciaal ontworpen voor echte professionals.

Web-based managed print tool​

Om het beheer van rapportage, verbruiksartikelen bestellen, storingsbeheer en verzamelen van meterstanden voor MPS-contracten eenvoudig te maken.
Scroll to Top