Oplossingen

Veilige elektronische documentoverdrachten

Veilige elektronische documentoverdrachten voor gemoedsrust

Het veilig overdragen van elektronische documenten is cruciaal voor bedrijven die waarde hechten aan vertrouwelijkheid. Niets is frustrerender dan een gevoelig document naar uw e-mail te scannen en er vervolgens achter te komen dat het op mysterieuze wijze uit uw inbox is verdwenen.

Wij begrijpen uw zorgen en hebben een oplossing ontwikkeld die uw gemoedsrust waarborgt. Hier is hoe het werkt:

 1. Versleuteling en beveiligde opslag:
  We versleutelen elk gescand bestand en slaan het op in een speciaal beveiligde map. Dit zorgt ervoor dat uw documenten te allen tijde veilig zijn, zelfs tijdens opslag.
 1. Beveiligde HTTPS-link:
  Nadat het bestand veilig is opgeslagen, genereren we een beveiligde en versleutelde HTTPS-link. Deze link is uniek voor elk gescand document en dient als de veilige sleutel tot toegang.
 1. Exclusieve toegang:
  Alleen de gebruiker die het document heeft ingescand, heeft toegang tot de beveiligde link. Dit betekent dat uw documenten alleen toegankelijk zijn voor degenen die daadwerkelijk betrokken zijn bij de scanprocedure.
 1. Automatische verwijdering na download:
  Zodra het bestand is gedownload, wordt het onmiddellijk van onze server verwijderd. Hierdoor blijft er geen gevoelige informatie achter op plaatsen waar het niet thuishoort.

Waarom Onze Oplossing:


Geen extra software nodig:
U hoeft geen extra software te installeren. Onze oplossing werkt naadloos met uw bestaande infrastructuur.

Ondersteuning voor meerdere platforms:
Of u nu Windows, Mac of een ander platform gebruikt, onze oplossing biedt brede ondersteuning.

Implementeerbaar met elk merk MFP:
Onze oplossing kan worden geïmplementeerd voor gebruik met multifunctionele apparaten van elk merk, waardoor het een flexibele keuze is.

Bescherm uw elektronische documenten met onze beveiligde scanoplossing en geniet van een probleemloze, veilige gegevensoverdracht. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het veilig delen van informatie.

Andere oplossingen

AI-scannen en data-extractie

Slim documentbeheer met moderne AI-scantechnologieën met onze aanpasbare scantools, speciaal ontworpen voor echte professionals.

Geautomatiseerde Workflows

Optimaliseer bedrijfsprocessen met efficiënte geautomatiseerde Workflows.

Digitalisering van Documenten

Ontdek de voordelen van het digitaliseren van documenten en transformeer naar een efficiëntere en productievere werkomgeving.
Scroll to Top