Nieuws

Usain Bolt toont gevolgen van inkt die op is in korte horrorfilms

Usain Bolt toont gevolgen van inkt die op is in korte horrorfilms en spoort mensen aan om zich aan te melden voor Epson Ready

Geen inkt meer hebben is een grote angst voor meer dan 54 procent van de printer eigenaren en de helft heeft te maken gehad met de ellende van inkt die op was. Eén op de drie printer eigenaren zegt dat dit op het slechtste moment gebeurde, waardoor ze een inkt nachtmerrie beleefden. Achttien procent kon niet slapen als gevolg van een echte inkt nachtmerrie. Bolt reconstrueert klassieke horrorscènes om het mogelijke gevaar van geen inkt meer hebben te onderstrepen.


Usain Bolt maakte ooit rivalen doodsbang vanwege zijn spectaculaire snelheid, maar deze Halloween speelt hij de hoofdrol in een reeks bloedstollende films over de gruwel van het opraken van de printerinkt. De wereldrecord brekende atleet heeft een serie inktnachtmerrie voor Epson onthuld: drie korte, geanimeerde verhalen die de horror laten zien van het opraken van de inkt op precies het verkeerde moment.

Nu thuiswerken de verkoop van printers stimuleert, is het opraken van de inkt nu een echte zorg voor ruim 54 procent van de printerbezitters. Volgens onderzoek van Epson heeft meer dan de helft van de printerbezitters weleens last gehad van het opraken van de inkt thuis. Vier op de vijf komt meerdere keren per jaar zonder inkt te zitten, en één op de vijf geeft zelfs toe er wel eens wakker van te hebben gelegen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat de meest ernstige pijnpunten die gepaard gaan met het opraken van de inkt, de stress en frustratie zijn die gepaard gaat met het niet kunnen printen van belangrijke documenten, het missen van professionele en persoonlijke deadlines en in sommige gevallen hogere kosten als gevolg van gemiste vluchten of Luchtvaartmaatschappijen.

Bolt’s inktnachtmerries, die scenario’s uit het echte leven tonen, bestaan uit een wanhopige werkzoekende die geen inkt meer had en zijn droombaan misliep omdat hij geen CV kon printen voor het sollicitatiegesprek.

Kijkers kunnen ook het verhaal bekijken van een drukke vader die er herhaaldelijk door zijn vrouw aan werd herinnerd om hun reserveringsbevestiging te printen voordat hij op een langverwachte reis naar het buitenland vertrok.

En ten slotte komt Usain voor in een verhaal over een ongelukkige studente die een belangrijke opdracht voor haar masterdiploma moest printen. Zelfs haar plaatselijke bibliotheek kon niet helpen, want de gevreesde woorden knipperden ook op hun printer: ‘Vervang inktcartridge’. De ongelukkige studente miste de deadline voor haar opdrachten en kreeg een boete voor het te laat inleveren. 

Als onderdeel van de campagne heeft Usain ook drie klassieke horrorfilmscènes opnieuw gemaakt om de ware angst van een tekort aan inkt te onderstrepen, waaronder The Shining, It en Nightmare on Elm Street.

Over de campagne zei Usain Bolt:  “Running is good, but running out of ink is very bad. Mensen die bang zijn het slachtoffer te worden van hun eigen inktnachtmerrie moeten zich zo snel mogelijk aanmelden voor Epson’s ReadyPrint Flex.”

Maria Eagling, Director European Marketing bij Epson, voegde toe:  “We weten dat het voor onze klanten een nachtmerrie kan zijn als de inkt opraakt op het moment dat je deze het meest nodig hebt, en we begrijpen de stress en frustratie die dit kan veroorzaken. Daarom werken we opnieuw samen met Usain Bolt om de bekendheid van ReadyPrint, onze inktabonnementsservice die inkt rechtstreeks bij de consument thuis aflevert voordat deze op is, te vergroten, . Er zijn verschillende flexibele plannen die beginnen vanaf slechts € 0,99 per maand, voor 10 pagina’s, zonder contracten en met de flexibiliteit om van plan te veranderen als uw printbehoeften veranderen.”

Eén op de drie mensen met een printer thuis (35 procent) zegt wel eens een nachtmerrie te hebben gehad, veroorzaakt doordat de inkt op een afschuwelijk moment opraakte. Dit cijfer stijgt alleen maar met de toename van het thuiswerken: 38 procent van de mensen geeft toe dat ze hun werk niet zouden kunnen doen zonder hun printer. Met ReadyPrint kunnen klanten zich aanmelden voor een handig inktleveringsprogramma, zodat ze nooit zonder inkt komen te zitten en zelfs tot 90 procent op de printkosten kunnen besparen.

Epson ReadyPrint is beschikbaar voor een groot aantal Epson-printers via de Epson-website en Epson-partners. En als u zich vóór (datum) aanmeldt, kunt u genieten van (details) als onderdeel van de Black Friday-promotie van Epson.

U kunt alle inktnachtmerries van Usain bekijken op de socialemediakanalen van Epson

 

Bron: press.epson.eu/nl_NL/newsroom/

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top