Nieuws

Smart Office Center ook actief in de uitvaartbranche

๐•๐š๐ง ๐ญ๐ซ๐š๐๐ข๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ž๐ž๐ฅ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐๐ข๐ 
Uitvaartzorg van Bree, een gevestigde naam in de uitvaartbranche, zocht naar een oplossing om de kwaliteit en efficiรซntie van hun printprocessen te verbeteren. Met een grote diversiteit aan printproducten, van rouwkaarten tot overlijdensberichten, was het essentieel om een partner te vinden die aan al hun specifieke eisen kon voldoen.

๐ƒ๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐๐š๐ ๐ข๐ง๐ 
โ€ข Veelzijdigheid: Een breed scala aan printmedia en papiersoorten was nodig om aan de diverse wensen van klanten te voldoen.
โ€ข Snelheid: Tijdens een rouwproces is snelheid van groot belang.
โ€ข Kwaliteit: De uitstraling van rouwkaarten en andere documenten moest passen bij de serene en respectvolle sfeer van een uitvaart.
โ€ข Eenvoud: De oplossing moest intuรฏtief zijn, zodat medewerkers zonder uitgebreide training aan de slag konden.

๐ƒ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ 
โ€ข Flexibiliteit: Een uitgebreid aanbod aan papiersoorten en formaten, waardoor aan elke specifieke wens kon worden voldaan.
โ€ข Snelheid: Dankzij de geavanceerde printtechnologie werden bestellingen snel en efficiรซnt verwerkt.
โ€ข Kwaliteit: De hoge resolutie en levendige kleuren zorgden voor een professionele uitstraling van de printproducten.
โ€ข Eenvoud: Het gebruiksvriendelijke systeem was gemakkelijk te bedienen, waardoor medewerkers direct aan de slag konden.

๐”๐ข๐ญ๐ฏ๐š๐š๐ซ๐ญ๐ณ๐จ๐ซ๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ž ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐:
De bestaande printers waren aan vervanging toe. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede vervanging van de printers en een vertrouwde partner. Door de jaren heen heb je ervaring opgedaan inzake printers en de verschillende aanbieders. Na diverse offertes en gesprekken hebben wij gekozen voor het enthousiasme van Smart Office Center.
Smart Office Center had goed geluisterd naar hetgeen wij op zoek waren. Tijdens een demo hebben wij verschillende testen gemaakt en alles werkte zoals gewenst. De installatie van de printers op kantoor verliep vlekkeloos en de printers waren meteen inzetbaar, wat voor ons heel belangrijk was.
Ook in de nazorg is Smart Office Center een vertrouwde partner. Bij de opstartfase werden wij zowel snel via de telefoon of door een engineer snel geholpen. Voor ons was dit nogmaals de bevestiging dat we de juiste partner hebben gekozen.

๐‡๐ž๐ญ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐š๐ญ
โ€ข Verbeterde efficiรซntie: Door de automatisering van veel processen is er meer tijd vrijgekomen voor persoonlijke aandacht voor klanten.
โ€ข Hogere kwaliteit: De kwaliteit van de printproducten is aanzienlijk verbeterd, wat heeft geleid tot positieve feedback van klanten.
โ€ข Kosten: Door een efficiรซnter printproces blijven de kosten beheersbaar.
โ€ข Verhoogde klanttevredenheid: De snelle levering en de hoge kwaliteit van de printproducten hebben bijgedragen aan een hogere klanttevredenheid.

๐‚๐จ๐ง๐œ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ข๐ž
De samenwerking met Smart Office Center heeft Uitvaartzorg van Bree in staat gesteld om de kwaliteit van hun diensten te verbeteren en tegelijkertijd de efficiรซntie te verhogen. Door te kiezen voor een flexibele, snelle en gebruiksvriendelijke printoplossing, heeft Uitvaartzorg van Bree een belangrijke stap gezet naar een toekomstbestendige duurzamere organisatie.

Ander nieuws

De waarheid over printen in de gezondheidszorg

๐ƒ๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐ก๐ž๐ข๐ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฉ๐ซ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐ง๐๐ก๐ž๐ข๐๐ฌ๐ณ๐จ๐ซ๐  De meerderheid van de zorgverleners zegt dat ze elke week door...

Geprint leermateriaal beter dan digitaal voor studenten

De meerderheid van de studenten erkent dat geprint leermateriaal hun leerproces beter ondersteunt dan alleen...

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...
Scroll to Top