Nieuws

Nieuwe fotoprinters

Epson introduceert nieuwe fotoprinters om bestaand assortiment te verbeteren

Nieuwe compacte en veelzijdige 24-inch modellen bieden krachtige opties voor foto- en posterproductie
Nieuwe 44-inch printer met geïntegreerd Ink Pack System toegevoegd voor het printen van foto’s in grote volumes

Epson heeft de toevoeging aangekondigd van drie nieuwe 24-inch modellen aan de bestaande 44-inch SureColor SC-P8500D grootformaatprinter, ontworpen voor posterproductie en copyshops met een groot volume. De nieuwe producten, die uitzonderlijke beeldkwaliteit, lage bedrijfskosten, een kleine voetafdruk en eenvoudige bediening bieden, kunnen printen op een breed scala aan mediatypen, waaronder posterborden. Tevens werden een nieuwe, eenvoudig te bedienen 44-inch volledig geïntegreerde productieprinter met slimme functies en een zeskleureninktpakketsysteem aangekondigd. Met de nieuwe toevoegingen biedt Epson nu een uitgebreide printoplossing voor bedrijven, variërend van printshops en professionele fotografiestudio’s, tot print- en posterproductielabs.

De drie nieuwe modellen van 24 inch (610 mm), de SureColor SC-P6500E(enkele rol), SC-P6500D (dubbele rol met PostScript ) en SC-P6500DE(dubbele rol) en de 44-inch SureColor SC-P8500DL voegen zich bij de populaire 44-inch (1117 mm) SureColor SC-P8500D en vormen samen de SureColor SC-Px500-reeks. Alle producten in de reeks, die zijn gebaseerd op de baanbrekende Micro TFP PrecisionCore-technologie van Epson, maken gebruik van de zeskleuren UltraChrome Pro6-pigmentinkten, die nu een extra grijze inkt hebben om het kleurenspectrum te verbreden. De SC-P8500DL bevat ingebouwde inktzakken van 1,6 l voor grootformaatfoto’s en posters in grote oplages. Ze leveren uitzonderlijke printkwaliteit en zijn uitgerust met een buitengewoon compact ontwerp, slimme functies en eenvoudige bediening. Alle producten bieden tevens de verbeterde beveiligings- en apparaatbeheerniveaus die zijn vereist in de doelsegmenten.

De SC-Px500-reeks biedt hoge printsnelheden (tot 18 m 2/u) zonder kwaliteitsverlies en met bedieningselementen die toegankelijk zijn via de voorkant van de printers om de gebruikerservaring te vereenvoudigen en is ontworpen om de productiviteit te verhogen. De producten hebben ook een printkop die tegen stof en vuil wordt beschermd, waardoor de onderhoudskosten worden verlaagd, terwijl de zeskleureninktset ook de bedrijfskosten vermindert doordat minder inkt wordt gebruikt, in vergelijking met andere 8-kleurenmodellen. Om documenten vertrouwelijk en veilig te kunnen printen in drukke copyshop- en retailomgevingen, bieden de printers verbeterde IT- en beveiligingsfuncties, waaronder NFC-beveiliging, plus gecodeerde pincode en wachtwoordgestuurde toegang.

Aangezien gebruiksgemak een belangrijke vereiste is, zijn de printers uit de SC-Px500-reeks ontworpen voor eenvoudige en intuïtieve bediening, via een aanpasbaar 4,3-inch touchpad dat is geplaatst voor eenvoudige toegang, terwijl het laden en lossen van papierrollen eveneens eenvoudig is, dankzij een automatisch inloopmechanisme.  De productiviteit wordt verder verhoogd via de Epson Cloud Solution PORT, waarmee de printerstatus op afstand kan worden gecontroleerd vanaf een smartphone of tablet, terwijl printergebruik en prestaties via een productiemonitor met realtime updates kunnen worden bewaakt voor een hoge productiviteit en een snelle oplossing van onderhoudsproblemen.

“Deze 24-inch modellen, met een compact, modern ontwerp, vormen commerciële printers van hoge kwaliteit die perfect zijn voor foto’s en posters”, aldus Kristin Saus-Opuszynski, manager, productmanagement, commerciële en industriële producten bij Epson Europe. “In combinatie met de 44-inch modellen en de nieuwe SC-P8500DL biedt de SC-Px500-serie nu een ideale oplossing voor iedereen in de foto- en posterproductiesector.”

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top