Nieuws

Nieuwe 24- en 36-inch modellen

Nieuwe 24- en 36-inch modellen toegevoegd aan het Epson SureColor SC-T-grootformaatprinters assortiment

Uitgebreide assortiment compacte, krachtige en veilige grootformaatprinters nu beschikbaar

Epson heeft een belangrijke uitbreiding aangekondigd op de SureColor SC-T-reeks van monofunctionele technische en posterprinters. De nieuwe printers zijn ontworpen om te voorzien in de technische tekenbehoeften van de architectuur-, ingenieurs- en bouwsector, maar toch divers genoeg om reclameposters van hoge kwaliteit te kunnen produceren voor gebruikers in retail en openbare sector.  Naast een upgrade van het 44-inch (SC-T7700D) model, heeft Epson ook 24- en 36-inch modellen geïntroduceerd, allemaal gebaseerd op een compact en volledig geïntegreerd ontwerp, terwijl ze tevens functies bieden die uniek zijn op de markt, zoals een hoge beveiliging en een verbeterd kleurenspectrum. De aankondiging betekent dat Epson een complete en uitgebreide printoplossing biedt aan organisaties, variërend van kleinere retailers tot grote multinationals.

Met de nieuwe toevoegingen bestaat de SureColor SC-Tx700-reeks nu uit de originele 44-inch (1117 mm) SC-T7700D(dubbele rol) ,een nieuwe 44-inch SC-T7700DL(dubbele rol met inktzakken van 1,6 l), de 36-inch (910 mm) SC-T5700D (dubbele rol) endrie modellen van 24 inch (610 mm) – SC-T3700E(enkele rol, geen Adobe PostScript), SC-T3700DE(dubbele rol, geen Adobe PostScript) SC-T3700D(dubbele rol) .

De SC-Tx700-printers van Epson maken gebruik van de zeskleuren UltraChrome XD3-pigmentinkten van Epson. Deze hebben een nieuwe rode inkt die het kleurenspectrum van de printers vergroot waardoor deze ideaal is voor toepassingen zoals het markeren van CAD-tekeningen en het nauwkeurig kopiëren van bedrijfslogo’s. De SC-Tx700-serie biedt tevens verbeterde IT- en beveiligingsfuncties, waaronder gecodeerde pincodes/wachtwoorden en een Access Control List (ACL). Veilige communicatie is gewaarborgd met 802.1x-netwerkverificatie, SNMPv3- en Device Identity Certificate (TLS), terwijl gecodeerde SSD- en NFC-kaartverificatie bescherming bieden voor vertrouwelijke documenten.

Veel producten in de uitgebreide SC-Tx700-reeks zijn gebaseerd op Epsons baanbrekende Micro TFP PrecisionCore-printkoptechnologie en zijn tevens uitgerust met de Variable Sized Droplet Technology en Nozzle Verification Technology, met Adobe PostScript als standaard, voor consistente en uitzonderlijke beeldkwaliteit met minimaal onderhoud. De producten, die een zeer compact formaat hebben, behoren tot de kleinste grootformaatprinters die momenteel beschikbaar zijn, met printsnelheden tot 150 m² per uur en verhoogde productiviteit.

Met een intuïtieve gebruikersinterface, zelfladende media en eenvoudig zelfonderhoud, is de SC-Tx700-reeks bijzonder gebruiksvriendelijk en stroomlijnt de workflows verder via mobiel printen op afstand, snellere gegevensverwerking en realtime monitoring en beheer op afstand via het Epson Cloud Solution PORT-platform. Hierdoor kunnen gebruikers apparatuur op verschillende locaties of meerdere printers op één locatie, op elk gewenst moment en overal bewaken met behulp van duidelijke, eenvoudig te begrijpen afbeeldingen. De efficiëntie en productiviteit worden tevens verbeterd door volgsystemen voor onderhoud en services voor probleemoplossing op afstand.

“Of dit nu de eerste investering van een klant in een grootformaatprinter is, of dat ze hun huidige printfaciliteiten willen uitbreiden”, zegt Bradley Venn, “de SureColor SC-Tx700-serie voldoet perfect aan hun behoeften. Ze bieden een sublieme printkwaliteit, uitmuntende productiviteit, hoge beveiliging en uitstekende betrouwbaarheid. Nergens krijgt u meer waar voor uw geld.”

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top