Nieuws

Nieuw assortiment laserprojectoren

Epson lanceert een nieuw assortiment laserprojectoren waarmee ze betaalbare 4KE hoogwaardige displays kunnen leveren aan bedrijven en het onderwijs

 

Epson heeft drie nieuwe betaalbare projectoren met 4KE-resolutie gelanceerd voor hoogwaardige displays met groot scherm voor bedrijfsleven, onderwijs en immersieve settings.

Deze veelzijdige displays bieden schermformaten tot 500″ met een helderheid van 5200 tot 7000 lumen, superieure functies voor multiprojectie en geavanceerde aansluitmogelijkheden voor eenvoudige installatie. Vergeleken met flat panel displays maken ze een einde aan veelvoorkomende problemen zoals een beperkte weergavehoek, dode hoeken, vingerafdrukken en verblindend licht op het scherm voor een meer comfortabele en allesomvattende kijkervaring.

Oscar van der Linden van Epson zei: “Deze nieuwe reeks displays biedt betaalbare en hoogwaardige beeldverwerkingsoplossingen aan organisaties die grote, schaalbare content met hoge helderheid willen projecteren. Ze bieden ook een indrukwekkend scala aan projectiefuncties die normaal gesproken te vinden zijn in duurdere modellen, waaronder een gedeeld scherm, waarmee twee beelden tegelijk op één scherm kunnen worden weergegeven, en naadloze edge blending, waardoor de projectie van één supergroot beeld via meerdere gestapelde producten mogelijk wordt.”

Epson is al sinds 2001 marktleider op het gebied van projectie en deze nieuwe reeks levert geavanceerde innovatieve technologieoplossingen voor een betaalbaardere prijs. Dit betekent dat bedrijven en onderwijsinstellingen die hybride werk- en leeromgevingen beheren kunnen profiteren van professionele AV-apparatuur en de voordelen van een meer verbonden en op samenwerking gerichte manier van werken en leren. Eenvoudig hybride werken met automatische MTR (Microsoft Team Room) aan/uit-functie via HDMI-signaaldetectie.

Deze modellen, afkomstig van Epson, voldoen aan de strenge duurzaamheids- en MVO-vereisten van de fabrikant en bieden een laag energieverbruik tijdens het gebruik.

Meer informatie over het product:

  • Oplossingen voor 4KE-laserweergave met hoge helderheid met brede lens-shift
  • Content kan in meerdere beeldverhoudingen worden weergegeven, waaronder 21:9, tot 500 inch
  • Reeks biedt helderheid van 5200 tot 7000 lumen
  • Geavanceerde aansluitmogelijkheden en hoogwaardige beeldfuncties, waaronder multiprojectiefuncties
  • BYOD-aansluitmogelijkheden met optionele draadloze of bekabelde HDBaseT en ingebouwde mediaspeler
  • Vrij van pixelvorming, verblindend licht en vingerafdrukken voor onbeperkt kijken
  • Edge blending en optionele ELPEC01-camera voor eenvoudige stapel-/tegelfuncties
  • Minimaal onderhoud en 3 jaar garantie

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top