Nieuws

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partner

Na een oriëntatie koos LexQuire International Tax & Law voor Smart Office Center als nieuwe printpartner. “We zochten een betrouwbare partner met een goede service”, zegt Lode Eymael (advocaat/managing associate). “En natuurlijk met betrouwbare én duurzame printoplossingen. Op 1 juli vorig jaar zijn we met Smart Office Center in zee gegaan.”

LexQuire wil zo digitaal mogelijk werken. Maar de juridische sector en rechtspraak zijn daarin niet altijd zo vooruitstrevend. Lode. “Gezien de omvang van onze praktijk en de hoeveelheid fysieke (proces)stukken, moeten wij toch nog veel printen. Onze vorige partner kwam zijn afspraken helaas niet na. Dat zorgde voor onverwachte extra kosten, toners die te laat werden geleverd en veel storingen. Voor ons reden genoeg om op te zoek gegaan naar een nieuwe partij. We zijn bij Smart Office Center uitgekomen omdat zijn ons zowel op financieel als menselijk vlak het meeste aanspraken.”

𝗚𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝗲𝗿𝘀𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻
Wat er voor de medewerkers van LexQuire concreet is verbeterd sinds de samenwerking met Smart Office Center? Lode: “We hebben minder ergernissen en verliezen veel minder tijd door vastlopende printers. En als er al eens een storing is, dan wordt het probleem vakkundig en snel opgelost. Als je contact zoekt met Smart Office Center, krijg je ook altijd direct een reactie.”  

𝗠𝗲𝗲𝗱𝗲𝗻𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗲𝗻
Lode is tevreden over hoe het traject van advies tot installatie is verlopen. Lode: “De afspraken die we met Smart Office Center hebben gemaakt zijn helder en transparant. De uitvoering en leverling verliep volgens afspraak. Bij onze IT-partner ging er helaas bij de installatie het één en ander fout. Gelukkig dacht Smart Office Center met ons mee. Zij hebben een expert langs gestuurd die dezelfde dag nog een uitgebreid rapport heeft opgesteld. Onze IT-partner kon op basis daarvan de problemen oplossen.”

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗟𝗲𝘅𝗤𝘂𝗶𝗿𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗧𝗮𝘅 & 𝗟𝗮𝘄
Het team van LexQuire International Tax & Law telt meer dan 50 medewerkers en bestaat uit (kandidaat-)notarissen, advocaten, Rechtsanwälte en belastingadviseurs. Allemaal professionals die uitblinken in hun rechtsgebieden, een internationale visie delen en streven naar een maximaal resultaat. LexQuire is vertegenwoordigd in de belangrijkste centra van Europa zoals Nederland, Duitsland, België, Servië, Spanje en Roemenië.
Meer informatie is te lezen op www.lexquire.nl.

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...

Groene voornemens, tastbare resultaten

Maak van groene voornemens tastbare resultatenHet nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. Hopelijk ben je...
Scroll to Top