Nieuws

Groene voornemens, tastbare resultaten

Maak van groene voornemens tastbare resultaten

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. Hopelijk ben je je goede voornemens op het gebied van duurzaam ondernemen niet al vergeten. Ga je dit jaar echt essentiΓ«le stappen zetten naar een groenere toekomst? Weet dan dat wij als Smart Office Center daarbij een helpende hand kunnen zijn met onze Heat-Free inkjetprinters van Epson.

Minder stroomverbruik en een vermindering van je CO2-uitstoot, zonder in te leveren op printkwaliteit en efficiΓ«ntie. Dat levert het jou concreet op. Met onze duurzame oplossingen verminder je de ecologische voetafdruk van je printomgeving. Zo kom je weer een stap dichter bij de milieudoelen die jij jezelf hebt gesteld. Of de Sustainable Development Goals (SDG’s) die je met je organisatie hebt omarmd.

Maak van 2024 het jaar waarin jouw bedrijf groene voornemens omzet in tastbare resultaten.

Heb je interesse in een duurzaamheidsrapport waarin we voor je uitrekenen hoeveel je kunt besparen op energiekosten en CO2-uitstoot?
Bel ons: tel. 085-0886220. Of plan een demo: https://lnkd.in/e2mnis2E.

Ander nieuws

Smart Office Center ook actief in de uitvaartbranche

π•πšπ§ 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐒𝐭𝐒𝐨𝐧𝐞𝐞π₯ 𝐧𝐚𝐚𝐫 π­π¨πžπ€π¨π¦π¬π­π›πžπ¬π­πžπ§ππ’π  Uitvaartzorg van Bree, een gevestigde naam in de uitvaartbranche,...

De waarheid over printen in de gezondheidszorg

πƒπž 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐑𝐞𝐒𝐝 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐩𝐫𝐒𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐒𝐧 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐑𝐞𝐒𝐝𝐬𝐳𝐨𝐫𝐠 De meerderheid van de zorgverleners zegt dat ze elke week door...

Geprint leermateriaal beter dan digitaal voor studenten

De meerderheid van de studenten erkent dat geprint leermateriaal hun leerproces beter ondersteunt dan alleen...
Scroll to Top