Nieuws

Epson stelt Pals Print & Screen aan als reseller

Epson stelt Pals Print & Screen aan als reseller voor het SDS contract High Production Textile DTG

Epson is een samenwerking gestart met het familiebedrijf Pals Print & Screen, uit Goirle. Pals print & Screen gaat de DTG printer Epson Surecolor SC-F2200, en alle toebehoren, en de bijbehorende supplies verkopen. Jaco van Vuure, Account Manager C&I Nederland; wij zijn ervan overtuigd dat we met de firma Pals een solide partner met veel kennis hebben toegevoegd aan ons dealerbestand voor de Benelux. Met de uitstekende service en de centraal in de Benelux gelegen showroom waar klanten met Brabantse gastvrijheid worden ontvangen voor demo’s, inspiratie en een deskundig personeel advies, biedt Pals voor ons echt een toegevoegde waarde.

Wij zijn blij dat wij onze klanten nu ook Epson machines kunnen aanbieden. In onze ogen is de samenwerking tussen een gerenommeerd, betrouwbaar en kwaliteitsmerk als Epson met een service en klantgericht familiebedrijf als het onze, de ideale basis voor een succesvolle samenwerking, aldus Anton Pals Directeur/eigenaar, Pals Print & screen.


Over Pals
Pals Print & Screen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begonnen is als leverancier van zeefdrukmachines en –materialen, is nu gespecialiseerd in machines ten behoeve van textielveredeling in de breedste zin van het woord. U kunt bij Pals Print & Screen terecht voor nieuwe machines van de welbekende kwaliteitsmerken, maar ook voor occasion machines, accessoires, oplossingen in procesoptimalisatie, onderhoud, reparatie en financieringsmogelijkheden. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten. Een advies op maat en een uitstekende service, steeds met de Brabantse hartelijkheid centraal.

Familiebedrijf
Anton Pals runt nog altijd het bedrijf met een team aan gemotiveerde en vakbekwame mensen, waaronder zijn zoon Bas en dochter Resi. Door de familiaire sferen en ieder zijn eigen specialisatie opereert Pals Print & Screen met korte lijnen vanuit het in de Benelux centraal gelegen Goirle. Pals is voorzien van een uitgebreide showroom, magazijn en werkplaats. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar en kunnen wij snel leveren en opereren bij installaties, servicewerkzaamheden en storingen.

Alles onder één dak
Bij Pals Print & Screen staan uw wensen en behoeften centraal. Wij bieden u daarom graag een persoonlijk pakket aan en een advies op maat met betrekking tot uw productiebehoeften. Wij zien u graag terug in onze vestiging of bij u op locatie om waar te maken dat wij uw ideale partner zijn op het gebied van machines en toebehoren voor de textielveredeling.

 

Bron: press.epson.eu/nl_NL/newsroom/

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top