Nieuws

Epson A4-desktopscanners

Epson introduceert nieuwe veelzijdige A4-desktopscanners met het kleinste formaat in hun klasse.

Epson introduceert vier nieuwe compacte desktopscanners, de Epson DS-C330, DS-C490, ES-C320W en de ES-C380W, ter ondersteuning van het digitaliseringsproces en om de nieuwe kantooruitdagingen als gevolg van hybride werken aan te gaan, met name kleinere kantoren, gedeelde werkruimten en bureaus.

Deze nieuwe scanners nemen aanzienlijk minder ruimte op het bureau in beslag en bieden gebruikers de mogelijkheid om veel verschillende media te gebruiken. Met behulp van een eenvoudige hendel kunnen deze scanners gemakkelijk overschakelen van een mediatraject met een U-bocht naar een traject met een recht pad, zodat een flexibelere verwerking van media kan worden geboden met ondersteuning van een breder scala aan documenten, uiteenlopend van paspoorten tot langere papierformaten, met snelheden die variëren van 30 tot 40 ppm, afhankelijk van het model.

Wiebke Bird, van Epson zegt het volgende: “Epson staat bekend om innovaties die de uitdagingen van klanten aanpakken en dat geldt zeker ook voor deze nieuwe producten. De unieke veelzijdigheid van deze scanners, waarmee gebruikers het mediatraject kunnen aanpassen ter ondersteuning van een breed scala aan media en taaktypen, en die tevens de ruimte-eisen aanzienlijk verminderen, betekent dat gebruikers zelfs in hybride en gedeelde omgevingen waar bureauruimte onder druk staat eenvoudig toegang kunnen krijgen tot een kwalitatief hoogwaardige scanoplossing voor een gedigitaliseerde workflow.”

Draadloos scannen is mogelijk op de ES-C320W en de ES-C380W, en dankzij de toevoeging van Epson ScanWay aan de ES-C380W kunnen gebruikers het product als een zelfstandige oplossing gebruiken. Ze kunnen scannen en daarbij workflows selecteren op het touchscreen van het product, waardoor een pc niet meer nodig is. Gebruikers kunnen scannen naar populaire cloudservices, waaronder OneDrive, SharePoint Online en Microsoft Teams met Epson Connect.

Alle modellen zijn uitgerust met een reeks van beeld- en tekstverbeteringstechnologieën, waaronder OCR-verwerking (optische tekenherkenning), functies voor het beschermen van documenten en om de selectie van bestemmingen of workflows eenvoudiger te maken.

Als organisatie hecht Epson veel waarde aan het aanpakken van duurzaamheidsproblemen en heeft het zich ertoe verbonden om tot 30% gerecycled plastic in deze producten te gebruiken. Dit is slechts één stap in de richting van het strategische doel om in 2050 geen ondergrondse resources meer te gebruiken. ].

 

Ga voor meer informatie en technische productspecificaties naar: www.epson.nl/compact-desktop-scanners

 

Bron: press.epson.eu/nl_NL/newsroom/

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top