Nieuws

DataMaster Lab beoordeeld de Epson met vijf sterren

DataMaster Lab beoordeeld de Epson WorkForce AM-C-inkjetserie voor zakelijk gebruik met vijf sterren

DataMaster Lab is een toonaangevend testlaboratorium voor kantoorprinters, en heeft de AM-C A3-kleuren multifunctionele zakelijke inkjetprinters van Epson een vijfsterrenbeoordeling toegekend.

Na grondige tests van de reeks, werden zij beoordeeld als: “Simpelweg de meest productieve inkjetprinters ooit (dubbelzijdig printen, nietmachine, scanverwerking) en productiever dan veel van de hoogwaardige tonerprinters van de concurrentie.”  

Het AM-C assortiment werd ook geprezen vanwege de ‘voorbeeldige milieu-kwalificaties’, met de tests die bevestigden dat ze ‘slechts 115 watt verbruiken tijdens het printen.’

Daarnaast benadrukt DataMaster dat het aantal keren dat verbruiksmaterialen vervangen moeten worden minder dan de helft is dan dat van de concurrenten op het gebied van tonerprinters 1, waardoor de impact die deze hebben op het milieu nog verder wordt verkleind.

 

Gareth Jay, Epson Europe, zei over de beoordeling: “Deze erkenning van een prestigieus onafhankelijk testhuis als DataMaster is een fantastische bevestiging van onze inspanning bij het produceren van een assortiment producten die niet alleen zeer productief en efficiënt zijn, maar ook stappen zetten in het verbeteren van de duurzaamheid van printen. We zijn heel blij dat deze inzet is erkend.”.

De Epson AM-C serie biedt 40-60 pppm statische printkop inkjetprinters voor bedrijven die gebruikmaken van Epsons Piëzo Heat-Free-inkjettechnologie. De serie werd vorig jaar gelanceerd om een eerdere kloof in het zakelijke A3-productportfolio van Epson te overbruggen.

Beschikbaar met het volledige supportaanbod van Managed Print Services en Print Admin-pakketten via Remote Service-oplossingen, bieden deze producten een hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam printsysteem met weinig onderhoud.


Bron: press.epson.eu/nl_NL/newsroom/

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top