Nieuws

Beveiligde printsoftware

Efficiënt en veilig printen met beveiligde printsoftware

Wij leveren natuurlijk een uitgebreid assortiment Heat-Free inkjetprinters van Epson. Maar we doen meer voor jou. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van softwareoplossingen waarmee je de flexibiliteit en efficiëntie van je printproces vergroot. Één van die oplossingen die wij graag voor je installeren op jouw printers is beveiligde printsoftware.

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗯𝗲𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘁𝘀𝗼𝗳𝘁𝘄𝗮𝗿𝗲?
Met deze software kun je jouw printtaken naar een algemene wachtrij sturen. En vervolgens bij elke gewenste printer inloggen om je documenten af te drukken. Met enige frustratie zoeken naar de juiste printer of de verkeerde printerdriver kiezen is er niet meer bij. En vergeten documenten die een paar dagen op jou liggen te wachten: gebeurt ook niet meer. Ook heel fijn: anderen kunnen jouw afdruktaken niet meer oproepen en nog een keer afdrukken.

𝗕𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗯𝗲𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴𝗱
Een groot voordeel van werken met deze software is natuurlijk de verhoogde beveiliging. Gevoelige informatie ligt nooit meer open en bloot voor Jan en alleman in de uitvoerlade van een printer. Alleen jij (en eventueel andere geautoriseerde personen) hebben toegang tot de documenten. Met een pincode of ID-kaart kun je inloggen, je opdracht selecteren en printen.

𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗿
Nog een voordeel: met beveiligde printsoftware verbeter je de productiviteit binnen je bedrijf. Het maakt niet uit of je vanaf je werkplek, vanuit een vergaderruimte of vanaf een andere verdieping print. Je haalt je documenten op waar het jou het beste uitkomt. En verspilt zo minder tijd.

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲?
Neem dan contact op met Tamara Frijns of Patrick van Helden. Dat kan telefonisch (085-0886220) of per mail (info@smartofficecenter.nl).
Of plan direct zelf een afspraak in via deze link: lnkd.in/e2mnis2E.

Ander nieuws

Nominatie Circular Innovation Awards

Geweldig nieuws!We zijn supertrots dat Smart Office Center is genomineerd als een van de laatste 20 bedrijven...

LexQuire International Tax & Law print partner

LexQuire International Tax & Law  kiest Smart Office center als print partnerNa een oriëntatie koos...

Software implementeren en updaten via Cloudplatform

Razendsnel software implementeren en updaten via ons CloudplatformSmart Office Center helpt organisaties...
Scroll to Top